#AskDAP Show Episode 17 |Answering your VW and Audi Questions

November 5, 2015
|

The AskDAP show is a show we put together with questions that come to us via Email, Twitter or questions we stumble on that we think might be helpful to the VW and Audi community.  We will be putting out these shows regularly and answering questions in video format.  To keep up with the latest episodes or videos we put out, subscribe to the DAP YouTube Channel.  To ask a question for the show send us an email to info@shopdap.com be sure to put #AskDAP in the subject line.

Thank you so much for watching…. We hope this info is helpful.

 

 

Questions answered on Episode 17 of the AskDAP Show

1.  Installing a Downpipe on your VW without Tuning Software…. Is it worth it?

2.  What Modifications won’t Void my New VW Warranty?

3. My VW Tire Pressure Light (TPMS) Wont Turn Off but the Tire Pressures are OK

4. Looking to Trade my 1 Year Old MK7 GTI….. Why are They Not Giving Me More?

 

About the Host (Paul Barrett)

I have been a VW enthusiast and  professional since 2001.  I have worked in most roles in a VW dealers from Dealer Tech to Parts Manager.  With the AskDAP show we hope that by answering that 1 questions it might help others who dont know where these type of questions can be answered.

For more info about the me and the Deutsche Auto Parts story Click HERE

DAP the best place for VW and Audi Parts Online

Paul Barrett

About

CEO | Ex Dealer Technician | VW Audi Parts Savant | Father | Husband | Chipotle Enthusiast
Creating a VW and Audi Parts Company that Cares

4 Comments

on #AskDAP Show Episode 17 |Answering your VW and Audi Questions.
  1. will Coles
    |

    I have a question—We have a new Beetle with the 2.0 petrol engine. Had a few problems! Car has done 3500 miles—oil temperature is 108C. This seems high. Is it? I,m. Struggling for data. THANKS. Will.

  2. Ado
    |

    Hi guys! Ii have 2006 Jetta GLI FSI engine with 117000 miles on it and I have an issue with p0171 code system too lean for a few months already ,nobody can find where the problem is can’t see any broken vacuum hoses. I took it to the vw dealer here in IL they replaced the turbo hose below the engine because there was a small oil leak and they told me that’s what it . How ever they charged me $ 550 for that, and after 20 something miles CEL came back on again throwing the same code took it back 3 times and they say they don’t know what the problem is with my car. I was thinking about N 80 valve. Can you guys please help me at least with some good advise. I would appreciate it. Thank’s in advance!

    • Paul Barrett
      |

      We will be talking about this on a future AskDAP episode. Be sure to keep an eye out for episode 19

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

Please wait...